Restaurant

Sfeervol restaurant op de Markt in Brugge

Genieten van lekker eten, een streekbiertje of een koffie met gebak in hartje Brugge. Dat voelt pas echt aan als vakantie! Neem plaats op ons comfortabel zonneterras met zicht op de Markt of zoek een gezellig hoekje uit in onze vernieuwde brasserie. We verwennen u graag met onze heerlijke streekgerechten, snacks, pasta’s en à la carte gerechten. Voor de liefhebbers van zoetigheid is er een uitgebreide tea-room kaart met verse wafels en pannenkoeken.

Wil u alles halen uit uw bezoek aan het mooie Brugge? U hebt niet genoeg aan één dag? Boek dan één van onze vernieuwde kamers in het hotel en geniet ten volle van uw verblijf.

Onze menu's

Naast een uitgebreide kaart met tal van versbereide streekgerechten, snacks, pasta’s en à la carte gerechten stelt Hotel Central u enkele voordelige menu’s voor:

  • Lunchmenu: van maandag tot vrijdag geniet u van ons lunchmenu (3 gangen) voor slechts €16
  • Groepsmenu: voor grotere groepen stelden we 11 driegangenmenu’s op maat samen. Per 20 betalende personen eet 1 persoon gratis mee!
Download Gruppenmen├╝ (D) Download Menu de groupe (FR) Download Group menu (E) Download Groepmenu (NL)

Groepen tot 150 personen

Het restaurant van Hotel Central beschikt over een aparte zaal voor groepen tot 150 personen. Wij bieden u een vlotte bediening, een uitgebreide keuze aan gerechten en een gezellige sfeer.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.